Lukuvinkkejä nuorille miehille

Kirjahylly

109 kirjaa

21.7.2014
|Kaikki kirjahyllyt

Olen kirjastovirkailija Rovaniemen kaupunginkirjastosta. Itsekin ikäryhmään kuuluvana, kerään lukuvinkkejä erityisesti nuorille miehille ja "ei-lukijoille" Olen käyttänyt teoksia kirjavinkkauksessa, niin työ- kuin vapaa-aikanani, sekä myös pitänyt pienehkön esittelyn nuortenkirjallisuuskoulutuksessa. Kirjahyllyni tarkoitus on nostaa esiin "tärppejä", joita voisi suositella 20-30 vuotiaille nuorille, jotka eivät ole lukeneet paljoa tai eivät jostain syystä löydä luettavaa.

Kommentit

... ja hyvä idea on kirjahyllysi aihepiiri! Pidä yllä ja laajenna :) !

Kyllä lupaan täydentää ja ylläpitää kirjahyllyä aina mahdollisuuksien mukaan.

Lisäyksiä kirjahyllyyn tehty ja ilme uudelleen organisoitu 2013 vuoden aluksi. Pyrkimys olisi koettaa päivittää hyllyä vähän aktiivisemmin tästä eteenpäin.

Ilahduttavaa todeta olevan olemassa kirjastovirkailijoita, jotka tarjoavat oheisen listan mukaisia teoksia. Olen lähtöisin paikkakunnalta - jolla myös asuin yli 30 vuotta - jonka ylifiiniin kirjastoon ei unissakaan olisi hankittu kyseisen listan teoksia. Ns. vaihtoehto-osaston kaukolainaamisesta sai osakseen oudoksuvia katseita ja kyräilevää supinaa. Hatunnoston paikka siis. Kunnioitan ja arvostan!

Kiitos palautteesta! Lisääkin palautetta saa kommenttina laittaa. Kirjahylly on jälleen päivitetty, lisää lukuvinkkejä tulossa tulevaisuudessa.

Tästä on kuule hyötyä monelle tyttöystävälle!

Kiitos palautteesta. Hienoa kuulla, että tyttöystävät löytävät myös hyötyä kirjahyllystäni :) Olen päivittänyt uusia täkyjä, joita voi poikaystäville ja miksei myös tyttöystäville suositella.

onko oikeesti Juoppohullut lukemisen arvoisia? Vaikka olen aika kaikkiruokainen, niin ne kyllä jää, minun mielestäni ala-arvoisina pois lukulistoilta. Tietysti voi pohtia, onko parempi, että lukee edes niitä kuin ei mitään. JA jospa niitten jälkeen kaipaisi parempaa kirjallisuutta !

Monipuolisesti olet listaa kasannut ja iso plussa siitä, että edes joku naispuolinen kirjailija mahtunut joukkoon. Joskus olen miettinyt, millä perusteella kirjoja valittaisiin, jos kirjalijan nimestä tms. ei voi päätellä, onko kirjailija nainen vai mies. Vai olisiko sillä väliä. Mutta hyvä ja päivityksiä odottelen minäkin. ( Olen kirjastossa duunissa ja teen myös lukuneuvontaa.)