Teemaesittelyt

30.8.2018

9.7.2018

Kirjasammon toimittaja on koonnut esittelyartikkeliin tulevan syksyn uutuuskirjoja. Mukana on 60 teosta, ja kuvaukset ovat lainauksia kustantajien esittelyteksteistä.

 

Suomenkieliset romaanit ja lyhytproosa

 

1.6.2018

Helsinki Lit -festivaalin lauantaipäivänä maailma tuntui, kaupungissa samaan aikaan pidetyn toisen festivaalin nimen mukaisesti, tulleen kylään. Kirjailijavieraita oli niin Afrikasta, Etelä-Amerikasta kuin Euroopastakin, lisäksi yksi päivän haastattelijoista tuli Yhdysvalloista. Tunnelmat kulkivat surun kuvauksista valoisiin ja hauskoihinkin aiheisiin, kuten Helsinki Litissä on tapana.

29.5.2018

Toukokuisena perjantai-iltapäivänä astuin sisään Savoy-teatteriin kuuntelemaan kirjallisuusfestivaalin keskusteluja, kuten kolmena edeltävänäkin vuonna olen tehnyt. Ennen teatterille siirtymistä kävimme ystäväni kanssa kahvilla, istuimme aurinkoisella terassilla, ja vaikka lämpötila oli hädin tuskin parissakymmenessä, ilma tuntui helteiseltä.

7.3.2018

Seppo Puttonen

Kirjasammossa on julkaistu toimittaja Seppo Puttosen kokoama noin 5 000 suomalaisen kirjan lista vuosilta 1917–2017.

23.1.2018

                 Kansikuvakollaasi Suomen sisällissotaa käsittelevistä kirjoista

4.1.2018

Kirjasampo esittelee kattauksen kevään 2018 uutuuskirjoja! Teosten esittelytekstit ovat otteita kustantajien teoskuvauksista, ja koonti on tehty ennen joulua julkaistuista kustantajien katalogeista ja uutuuslistoista. Monet uutuudet ovat varattavissa verkkokirjastoista jo nyt. 

 

Suomenkieliset romaanit ja lyhytproosa:

 

Sivut