Onnellinen pulla

Tyyppi

kokoomateokset

kuvaus

Tämä kirja hellii ruumista ja sielua: Siitä löytyy maukkaita leivontaohjeita niin suolaisiin kuin makeisiin leivonnaisiin. Naisten Pankin lukuisat aktiivit ja ystävät ovat lahjoittaneet kirjaan suosikkireseptinsä.

Reseptien lisäksi kirja tarjoaa makumuistoja ja koukuttavia tarinoita niin leivoksista kuin leipäjuuristakin. Niitä ovat lahjoittaneet kotimaiset eturivin kirjailijat: Katja Kettu, Tommi Melender, Hannu Väisänen, Tuomas Kyrö, Kati Tervo, Riina Katajavuori, Rosa Liksom, Jukka Itkonen ja Matti Rönkä. Kirjan hulvattoman herkullisesta kuvituksesta vastaa Matti Pikkujämsä.

Reseptien ja suussa sulavien leivonnaisten myötä lukija tekee hyvää: osa kirjan tuotosta ohjautuu Naisten Pankille, joka tukee kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä.

(Kirjapaja)

Aiheet ja teemat

Henkilöt, toimijat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Alanimeke

kirjallinen leivontakirja

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

112

Kustantaja

Lisätietoja

Tekstien kirjoittajat: Jukka Itkonen, Tuomas Kyrö, Kati Tervo, Hannu Väisänen, Matti Rönkä, Riina Katajavuori, Tommi Melender, Katja Kettu, Rosa Liksom.
Toimittaneet Reetta Meriläinen ja Johanna Pentikäinen ; kuvitus: Matti Pikkujämsä ; reseptit: Päivi Aikasalo [ja 29 muuta].