Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Två systrar

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Cassie är smal, vacker, klipsk, karismatisk och mycket framgångsrik som jurist. Lizbet är lite mindre smal, lite mer alldaglig, en smula drömmare, och hon känner sig inte fullt lika framgångsrik som sexkolumnist på en herrtidning. De är systrar, bästa vänner och olika som natt och dag …
Man skulle kunna tro att Cassie är den som ”fått allt”, men så är inte fallet. För Lizbet har något som Cassie saknar: ett lyckligt förhållande med en schyst kille som tycker att hon är världens underbaraste kvinna.
När Cassies eget äktenskap börjar knaka i fogarna, när en gammal kärlek dyker upp på scenen och rör till hennes välordnade liv, och när det dessutom visar sig att Lizbet väntar barn – då sätts plötsligt syskonrelationen på hårda prov.
Under en händelserik tid i systrarnas liv omprövas inte bara deras förhållande utan också deras kärleksrelationer och synen på föräldrarna. Ett oväntat avslöjande blir vändpunkten som antingen kan sammanföra dem igen eller skilja dem åt för alltid. (Baksidestext)

Ämnen och teman

Personer, aktörer

Huvudpersoner

Originalspråk

Textutdrag

När min syster åkte från hotellet Datai efter två veckor på den tropiska ön Langkawi skrev hon ett kort meddelande till hotelldirektören:
Bäste sir!
Det mesta var perfekt, men det verkar som om en av aporna hostar.
Med vänliga hälsningar,
ms Cassandra Montgomery
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

362

Förlag

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk