Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Inga fler monster för mig

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Annie Andersson vill så gärna ha ett eget litet djur att kela med, men mamma säger bara nej. Inte ens ett grodyngel får komma innanför dörren. En dag när de bråkar som mest om saken, rusar Annie iväg i ren ilska. Uppe bland bergen hör hon ett ljud ifrån en buske. Och vad hittar hon där, om inte ett livs levande litet monster. Det har aldrig mamma förbjudit henne att ha som husdjur. Men hon har förstås aldrig haft anledning att fråga henne. Strax bryter ett oväder ut och det tycker definitivt inte det här lilla monstret om. Han kastar sig i Annies famn, så det är bara för henne att rusa hem i hällregnet med den lilla bölande varelsen...
Inga fler monster för mig ingår i serien Lätt att läsa - en serie böcker för nybörjarläsare, som också passar bra för högläsning. Berättelserna är enkla och roliga och med många färgillustrationer. Stilen är stor och lättläst och raderna korta.

(Bonnier Carlsen)
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

64

Förlag

Språk

Illustratör

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

62

Språk

Illustratör