Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Väktarens offer

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Blodisande spänning på hög nivå - sjätte delen i Väktarserien är här!

Tom, Väktarens lärling, har som huvuduppgift att skydda trakten från mörkrets onda makter. Men nu behöver hans mamma hjälp. Hon har flyttat hem till sitt gamla hemland, Grekland, och en av de allra farligaste gamla gudarna är på väg tillbaka. Han röjer undan allt och alla i sin väg på det blodigaste vis. Samtidigt är djävulen själv fortfarande lös och om han och den gamle guden slår sina påsar ihop kommer en ny ond era att ta sin början.
Toms mamma har en mäktig grupp vid sin sida, men bland dem finns också Toms tidigare fiender, häxorna från Pendle. Bland annat den grymma mörderskan Grimalkin och den ondskefulla klanledaren Mab Moldheel. Kan Tom gå emot allt som Väktaren har lärt honom och alliera sig med häxorna? Och vad är det för hemlighet som hans mamma undanhåller honom? Och vilka offer måste göras i kampen mot det onda?
Lika spännande och gastkramande som de tidigare delarna. Har du väl börjat läsa går det inte att sluta!
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

348

Språk

Översättare

Illustratör

Första publikation

ja

Språk