Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Skolans hjälte

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Max är på väg att ställas inför den mest skrämmande plats han någonsin varit på - South Ridge Middle School! Han har fått undervisning hemma av sin mormor fram till nu, och han har bett och bönat att hans föräldrar till sist ska låta honom gå i en vanlig skola. Nu har han börjat ifrågasätta det beslutet - i och med Thomas Silver-problemet. Som i att Thomas Silver envisas med att låsa in Max i hans skåp.

Om Max bara kunde vara som hjälten i alla de serier han älskar - eller de som han själv ritar - och på något magiskt sätt rymma från skåpet och besegra Tommy. Men tyvärr kommer inte Max häpnadsväckande, nästan övermänskliga förmåga att känna doften av pizza på flera kvarters avstånd precis att rädda några liv eller sätta dit skurkar. Men det betyder inte att Max inte kommer att göra sitt bästa för att vara den hjälte hans skola behöver!

RACHEL RENÉE RUSSELL är den amerikanska författaren bakom megasuccén Nikkis dagbok, en serie som sammanlagt sålt i över 20 miljoner exemplar. Max Crumbly är hennes nya efterlängtade serie, gjord i samma stil som Nikkis dagbok med en blandning av seriestrippar och berättande text, där vi får följa Max Crumblys roliga och engagerande missöden i middle school.

9-12 år.

(BTJ)
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk