Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Saarroksissa

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Nuori mies vapautuu sairaalasta, jossa hän on ollut hoidossa tehtyään alaikäisenä julman rikoksen. Toisaalla seitsemän ihmistä kerääntyy hiljentymään ulkosaaristossa sijaitsevalle saarelle. Kohta saarelta löytyy ensimmäinen ruumis. Kun myrsky nousee, kukaan ei enää pääse saarelta pois.

Saara Kesävuoren rikosromaanissa tavataan kirjava joukko henkilöitä, joilla jokaisella on oma syynsä lähteä katolisen kirkon ylläpitämään mietiskelykeskukseen. Yksi heistä, majuri Holma, on saanut tehtäväkseen tutkia epäilyä saareen liittyvästä ihmiskaupasta. Saarella ovat myös sisarukset Senta ja Tyyne. Senta tietää veljensä päässeen vapaaksi mutta ei kerro sitä sisarelleen. Oliko se hänen kohtalokas erehdyksensä?

Viimeiseen vaunuun noustessaan Kodak ajatteli ukkia ja Sentaa, saarta ja Peetun isoveljeä, metsästyskivääriä ja sen huomaamatonta kuljettamista. Ja Sentan hiljaisuutta, jonka loputtua siskoa ei odottaisi muu kuin kuolema. Kun Kodak oli ottanut jätesäkkirullan junasiivoojan kärryistä, hän ei ollut vielä tiennyt, mihin säkkejä käyttäisi. Nyt hän tiesi.
(Tammi)

Aiheet ja teemat

Päähenkilöt

Tarkka aika

Asiasanayhdistelmät

Asiasana tai oma avainsana

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

385

Kustantaja

Kieli

Sarjamerkintä