Molli

Tyyppi

kuvakirjat
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Molli asuu yksin isossa talossa. Hän on kasvanut pessimismiin, tylyyteen ja itsekseen pärjäämiseen - kunnes sydämen täyttää kaipuu saada ystävä. Silloin Mollinkin pitää opetella muiden huomioimista sekä tunteiden tunnistamista: mukaan astuvat ensin epävarmuus, sitten ilo. Kirjaa täydentää tunnetaito-opas tehtävineen.

(Pia/Kirjavinkkariyhdistys ry)

- - -

Molli on yksinäinen otus isossa talossaan. Murjottajan perusluonteella ei ystäviä hankita, vaikka sellainen haaveissa onkin. Mollin pitää opetella, miten ystävällisiä ollaan. Hellyyttävä kuvakirja sisältää esimerkiksi hymyharjoittelua ja turhien varoituskylttien poistamista.

(Pia/Kirjavinkkariyhdistys ry)

- - -

Molli on pieni ja kiukkuinen olento, joka asuu yksin suuren puutarhan keskellä. Sillä on haave. Se haluaisi ystävän, jonka kanssa voisi kuiskailla salaisuuksia, istua vierekkäin ihan hiljaa tai laittaa kaikki hyrskyn myrskyn. Ja mikä parasta: mököttää yhdessä!

Saadakseen ystävän Molli opettelee kauniita lauseita ja harjoittelee kumartamaan kohteliaasti. Se haluaisi valloittaa hymyllään. Mutta Molli ei osaa hymyillä. Ja kuitenkin hymyn sanotaan olevan paras lahja, jonka ystävälle voi antaa.

Mikä saa Mollin lopulta kikattamaan kippurassa, hekottamaan hepulissa ja hyrisemään hyvästä mielestä?

Molli on kaunis ja herkän humoristinen kertomus ystävyydestä ja yksinäisyydestä, kaipauksesta ja sisukkuudesta. Se on tarina meille kaikille, jotka ystävä tekee onnelliseksi.

Katri Kirkkopelto on kuvataiteilija, kuvittaja ja kuvataideopettaja. Hän on kuvittanut lukuisia kuvakirjoja ja oppikirjoja.

Kirjallisuudenlaji

Aiheet ja teemat

Päähenkilöt

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Nimi

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

36

Kustantaja