Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Kirsikkasydän

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Cherry elää suklaatehtaalla töissä olevan isänsä kanssa. Isällä on uusi tyttöystävä ja hän ilmoittaa, että Cherry ja hän muuttavat uuden perheen luokse. Cherryllä ei ole koskaan ollut kavereita, hän huomaa valehtelevansa helposti ja joutuu ongelmiin koulussa. Nyt Cherry päättää tsempata ja aloittaa uuden elämän. Mutta isän tyttöystävällä on täysihoitolan lisäksi neljä tyttöä eikä ystävystyminen ole niin helppoa.

(Arja/Kirjavinkkariyhdistys ry)

- - -

Cherry päättää lopettaa valehtelun ja aloittaa puhtaalta pöydältä uuden perheen kanssa. Mutta jotenkin sanat ja tarinat vain tulevat ja Cherry huomaa taas valehtelevansa.

Cherry on asunut melkein koko ikänsä isän kanssa ja nyt isä on löytänyt uuden rakkauden. Mutta mukana tulee myös neljä uutta siskoa, Coco, Skye, Summer ja Honey. Muutto uuteen kotiin sujuu kaikkea muuta kuin hyvin. Cherry huomaa, että Honey vihaa häntä ensimmäisestä hetkestä lähtien. Ja Honeyn poikaystävä flirttailee Cherryn kanssa avoimesti. Sota on syttynyt.

Cherry ei ole koskaan ollut suosittu ja hänestä tuntuu, että kukaan ei voi pitää hänestä. Siksi uudet sisarukset tuntuvat todella ihanilta, mutta pitävätkö ne Cherrystä ihan oikeasti?

Elämä uudella paikkakunnalla on kaikkea muuta kuin helppoa. Cherry huomaa kertovansa jälleen valheita ja hänestä tuntuu, että hän pilaa isän uuden mahdollisuuden. Ainoa mikä lohduttaa on suklaa. Onneksi.

(arjamaaria / Sivupiiri)

- - -

Cherry Costello on aina elänyt kahdestaan isänsä kanssa, mutta nyt kaikki muuttuu. Isän työ epämuodostuneiden suklaapatukoiden hävittäjänä makeistehtaan liukuhihnalla vaihtuu kotikonditoriaan, kun Cherry ja isä muuttavat Somersetiin, kauniiseen taloon meren rannalla. Siellä odottavat uusi äiti ja neljä siskoa: Coco, Skye, Summer ja Honey. Siellä on myös Shay, Honeyn poikaystävä. Cherryn tulisi pysyä pojasta erossa, mutta Shay ei tunnu tätä ymmärtävän… Jos Honeyn jäähileisiä viestejä on uskominen, Cherry taitaa olla uuden perheen linjalta poistettava jämäpala.

Suklaamuruset on pinnalta kepeä ja sydämen sulattava sarja, jossa suuret haaveet ja arjen kolhut kohtaavat kuin mausteet ja maitosuklaa, yllättävästi ja hauskasti.

(WSOY)

Päähenkilöt

Konkreettiset tapahtumapaikat

Asiasana tai oma avainsana

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

243

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Sarjamerkintä

Osana julkaisua

Kieli

Osana julkaisua