Nautinnon nälkä

Tyyppi

novellikokoelmat

kuvaus

Miksi Marilyn Monroe halusi ostaa Suomessa käydessään kalakukon? Kuinka neurootikko valmistaa kanaviillokin? Millainen rakkaustarina alkoi helsinkiläisessä Kappeli-ravintolassa kieltolain aikaan?

Nautinnon nälkä -antologia tarjoaa lukijalle herkullisen kattauksen tuoreita suomalaisia ruokanovelleja. Kirjallisen keittiönsä avaavat Virpi Hämeen-Anttila, Erkka Mykkänen, Miki Liukkonen, Leena Parkkinen, J. P. Koskinen, Johanna Sinisalo, Hannu Väisänen ja Tuija Välipakka.

Kirja liittyy Hotelli- ja ravintolamuseon Rakkauden tiloja - Nautinnon nälkä -näyttelyyn, joka kertoo rakkaudesta ravintolassa, oli sitten kyse rakkaudesta toiseen ihmiseen tai ruokaan.
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Alanimeke

kahdeksan kertomusta ruoasta

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Sivumäärä

126

Lisätietoja

Kirja liittyy Hotelli- ja ravintolamuseon Rakkauden tiloja - Nautinnon nälkä -näyttelyyn, 14.2.2017-5.8.2018.