Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.

Joulupukki

Tyyppi
kuvakirjat
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.
kuvaus
Kuvakirja joulupukin ja tonttujen elämästä Korvatunturilla ja siitä miten he valmistautuvat jouluun. Korvatunturilla valmistetaan joululahjoja kymmenissä erilaisissa verstaissa: puusepän verstaassa, maalaamossa, kutomossa, keramiikkapajassa, kirjapainossa jne. Korvatunturilla on myös koulu tonttulapsille ja kesälomalla tontut samoilevat tuntureilla, soittavat torvisoittokunnassa, ym. Suureen päivään, jouluaattoon, valmistaudutaan huolella: lahjat lastataan lentokoneisiin, porojen valjaat kunnostetaan ja ennen lähtöä joulupukin selkään hierotaan reumatismivoidetta. Aattoillan ja jouluyön aikana joulupukki ja tontut jakavat lahjat kaikkialle maailmaan.

(Lastenkirjainstituutti)

- - -

Menestyskirjailijan unohtumaton klassikko - jouluinen tarina vailla vertaa! Haluaisitko päästä kurkistamaan maailman salaisimpaan lelupajaan? Tai piipahtaa tervehtimään ihan oikeaa Korvatunturin Joulupukkia ja hänen punaposkista muoriaan? Vain harva tietää, millaista on Joulupukin maassa. Onneksi kirjailija Mauri Kunnas on aina ollut hyvissä väleissä tonttuväen kanssa. Hänen mukanaan sinäkin pääset tutustumaan Joulupukin ja hänen ahkerien pikku apulaistensa jännittävään elämään!
Aiheet ja teemat
Henkilöt, toimijat
Konkreettiset tapahtumapaikat
Tapahtuma-aika
Alkukieli
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ilmestymisaika
Sivumäärä
46
Kääntäjä
Alanimeke
kirja Joulupukin ja tonttujen puuhista Korvatunturilla
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
47
Kieli
Osana julkaisua
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Kieli
Osana julkaisua