Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.
Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Avain maailmankaikkeuteen

Tyyppi
romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.
kuvaus
Georgen luonnonmukaista elämää arvostavat hippivanhemmat ovat kääntäneet selkänsä myös teknologian keksinnöille. Uudet naapurit tekevätkin Georgeen suuren vaikutuksen: Annie-tytöllä ja hänen tiedemies-isällään Ericillä on kotonaan yksi maailman tehokkaimmista tietokoneista. Kosmos-tietokoneen avulla George pääsee tutustumaan aurinkokuntaan, Linnunradan tähtiin ja moniin muihin taivaankappaleisiin portaalin avulla lähietäisyydeltä. Georgen opettaja Reeper, Hiippari, on kuitenkin oikeasti Ericin kanssa kilpaileva tiedemies, ja värvää avukseen Georgen kiusaajat, Ringon kumppaneineen. - Vauhdikas tieteisseikkailu, jonka ohella tutustutaan fysiikan tuoreimpiin tutkimuksiin. - Värivalokuvia avaruudesta ja taivaankappaleista. - Tekstin ohessa tietolaatikoita.

(Lastenkirjainstituutti)

- - -

Vauhdikas ja jännittävä tieteisseikkailu johdattaa ymmärtämään maailmankaikkeuden rakennetta ja maapallon ainutlaatuisuutta. Paljon kuvia ja tietoa.

Jännittävä seikkailu universumin uumenissa Lucy ja Stephen Hawkingilta!

(WSOY)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
304
Kustantaja
Ilmestymisaika
Sivumäärä
294
Kieli
Kääntäjä