Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Kuinka kuolleita käsitellään

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Helleaalto ravisuttaa Tukholmaa. Ilma on painostava ja saa ihmiset miltei sairaaksi. Ja yhtäkkiä kaikki on ohi. Tai niin luullaan. Gustav Mahler on entinen toimittaja. Hän huolehtii tyttärestään Annasta. Anna asuu pihan toisella puolella. Kaksi kuukautta sitten Annan 6-vuotias Elias kuoli tapaturmaisesti. Sen jälkeen tuntuu, että Annakin kuoli. Kun Mahler saa lehdestä soiton, että sairaalan kylmiön kuolleet ovat heränneet, hän ajattelee heti Eliasta. Herääkö Eliaskin?

(Arja/Kirjavinkkariyhdistys ry)

- - -

Mestarillinen romaani rakkaudesta ja kuolemasta

Tukholmaa pitkään koetellut helleaalto jännittyy kaupungin ylle valtaisaksi sähkökentäksi – kuin käänteiseksi sähkökatkokseksi. Taivaalla ei näy pilveäkään jännityksen yhä voimistuessa.

"Pian. Tapahtuu. Jotain."

Yhtäkkiä sähkökenttä katoaa, ilman pamahdusta tai romahdusta. Eläkkeellä oleva toimittaja Gustav Mahler kutsutaan ruumishuoneelle, missä kuolleet ovat heränneet henkiin. Kauhistuttava tilanne herättää lapsenlapsensa vastikään menettäneessä Gustavissa toivon: ehkä kuolleet nousevat myös haudoistaan.

Tiedemiesten yrittäessä selvittää kauhistuttavan ilmiön syytä ja viranomaisten ryhtyessä yhä äärimmäisempiin toimenpiteisiin suuren yleisön ja surevien omaisten rauhoittamiseksi vain harva pysähtyy kysymään, mitä kuolleet elävistä oikeastaan haluavat.

(takakansiteksti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

332

Kustantaja

Kieli

Ilmestymisaika

Sivumäärä

400

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä