Punainen tupa ja erämaa

Tyyppi

tietokirjat
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Tämä teos on tarkoitettu niille lukijoille, joilla on runsaasti aikaa kotipiirissä, vapaa-ajan asunnolla, metsissä ja rannoilla. Suuri osa kansalaisista on hukannut perustiedot luonnosta ja raaka-aineista. Kovin moni ei osaa enää sytyttää uunia tai nuotiota.
Kai Linnilä ja Seppo Saraspää ovat sommitelleet puuhakirjan niille, jotka viettävät aikaa maalla. Ihmiset elävät mökillä ympäri vuoden tai osa-aikaisesti viikonloput ja lomat. Jotkut lähtevät maalle vain muutamaksi viikoksi.
Tämä on kokeilijan ja keksijän kirja, virikeaapinen tai pitkän illan lukemisto. Älköön näennäisen miehinen näkökulma säikäyttäkö naislukijoita. Punainen tupa ja erämaa kertoo puhtaasta ja perinteellisestä ruoanlaitosta. Tekijät jakavat tietoja ja pikkuniksejä, jotka eivät katso ikään tai sukupuoleen.
Kirjoittajat uskovat, että autoilevalla keski-ikäisellä naisella on suurempi todennäköisyys osua riistaan - jänikseen, peuraan tai hirveen - kuin monella asetta kantavalla metsämiehellä. Kolarieläin ei paljon maksa. Siksi jokaisen on hyvä tietää, mitä ruholle tehdään.
(takakansi)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Alanimeke

rikkaan arjen allakka

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

399