Vaarallinen matka

Tyyppi

kuvakirjat
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Sanna on pahalla päällä heti aamusta. Hän kiukuttelee laiskalle kissalleen ja laskee silmälasinsa ruohikkoon, ettei tarvitsisi katsella sitä. Yhtäkkiä lasit katoavat ja niiden paikalle ilmaantuvat uudet. Uusilla laseillaan Sanna näkee jotain hirmuista: kissa kasvaa jättiläiskatiksi ja karkaa sähisten tiehensä. Siitä Sannakin ajautuu seikkailuun, johon osallistuu myös Muumilaakson väki. Alun perin vuonna 1977 ilmestyneestä kirjasta välittyy Janssonin jäljittelemätön, raikas huumori ja iloinen elämänviisaus. Täyteläisissä väreissä hehkuvan kuvakertomuksen on suomeksi riimitellyt Panu Pekkanen.

- - -

Muumi-kuvakirjaklassikko uutena, raikkaana suomennoksena

Tove Janssonin viimeinen kuvakirja muumeista julkaistaan Alice Martinin riimittelemänä uutena suomennoksena. Upeasti kuvitettu tarina avautuu uusille lukijapolville kaikessa mielikuvituksellisessa loistossaan!

Vaarallinen matka alkaa, kun Sanna istuu ruohikolla, laskee lasit hetkeksi silmiltään – ja maailma muuttuu kertaheitolla! Uusin lasein Sanna päätyy huiman seikkailun pyörteisiin. Myrskyjä ja tulivuorenpurkauksia uhmaten, Hemuli, Nipsu, Tiuhti, Viuhti ja Surku-koira kumppaneinaan hän lopulta onneksi löytää turvaan kotoisaan Muumilaaksoon.

(WSOY, 2018)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

28

Kustantaja

Kääntäjä

Lisätietoja

Teos on ilmestynyt aikaisemmin Panu Pekkasen suomentamana (WSOY 1977).

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

28

Kustantaja

Ilmestymisaika

Sivumäärä

28

Kustantaja

Kääntäjä

Ilmestymisaika

Kustantaja

Kääntäjä