Miten teen mieheni onnelliseksi

Aikalaisarvio
Aikalaisarvio Arvostelevasta kirjaluettelosta (AKL). Huom., saattaa sisältää juonipaljastuksia!

Tyyppi

vitsit ja kaskut
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Tunnettu humoristi Stephen Baker on tehnyt lystin oppaan vaimon käyttöön, yhtä hauskan kuin oli tekijän edellinen, miehille tarkoitettu kirja ”miten teen vaimoni onnelliseksi”. Sehän oli hassunhauska opas vaimon ymmärtämisen jaloon taitoon.
Stephen Baker osoittaa erinäisten tarkkojen havaintojen avulla, että noin yleisesti ottaen juuri vaimo on se syy, joka tekee miehestä hermoherkän ja vaikeasti hallittavan.
Entä miten hermoherkkä mies tunnistetaan? Kuuntelemalla mitä hän yrittää sano huutaessaan keuhkojen täydeltä. Mitä arvoa sitten on miehen työnteolla? Se on sopiva alibi miehelle kotoa poissaoloon.
Mitkä ovat miehen taloudelliset tavoitteet? Varakas mies voi keksiä uskottavampia selityksiä siihen, miksi hän ei ole iltaisin kotona. Miten hermoherkkää miestä autetaan rentoutumaan? Esimerkiksi harrastamalla erilaisia kuntourheilulajeja (juoksua, painonnostoa jne.) tai tanssimalla koko yö rajua tanssia yhdessä miehen kanssa… Vaimo voi myös pyytää miestään rauhoittavalle maaseutuajelulle tuliterällä moottoripyörähirviöllä, sillä vauhdista mies tiettävästi todella nauttii.
(takakansiteksti)

Kirjallisuudenlaji

Henkilöt, toimijat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

126

Kustantaja

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

121

Kustantaja

Kääntäjä