Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.

Miten teen mieheni onnelliseksi

Aikalaisarvio
Aikalaisarvio Arvostelevasta kirjaluettelosta (AKL). Huom., saattaa sisältää juonipaljastuksia!
Tyyppi
vitsit ja kaskut
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
kuvaus
Tunnettu humoristi Stephen Baker on tehnyt lystin oppaan vaimon käyttöön, yhtä hauskan kuin oli tekijän edellinen, miehille tarkoitettu kirja ”miten teen vaimoni onnelliseksi”. Sehän oli hassunhauska opas vaimon ymmärtämisen jaloon taitoon.
Stephen Baker osoittaa erinäisten tarkkojen havaintojen avulla, että noin yleisesti ottaen juuri vaimo on se syy, joka tekee miehestä hermoherkän ja vaikeasti hallittavan.
Entä miten hermoherkkä mies tunnistetaan? Kuuntelemalla mitä hän yrittää sano huutaessaan keuhkojen täydeltä. Mitä arvoa sitten on miehen työnteolla? Se on sopiva alibi miehelle kotoa poissaoloon.
Mitkä ovat miehen taloudelliset tavoitteet? Varakas mies voi keksiä uskottavampia selityksiä siihen, miksi hän ei ole iltaisin kotona. Miten hermoherkkää miestä autetaan rentoutumaan? Esimerkiksi harrastamalla erilaisia kuntourheilulajeja (juoksua, painonnostoa jne.) tai tanssimalla koko yö rajua tanssia yhdessä miehen kanssa… Vaimo voi myös pyytää miestään rauhoittavalle maaseutuajelulle tuliterällä moottoripyörähirviöllä, sillä vauhdista mies tiettävästi todella nauttii.
(takakansiteksti)
Kirjallisuudenlaji
Henkilöt, toimijat
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ilmestymisaika
Sivumäärä
126
Kustantaja
Kääntäjä
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
121
Kustantaja
Kääntäjä