Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Kuoleman kuva

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Rikospoliisista ennenaikaiselle eläkkeelle hyllytetty ja sen jälkeen yksityisetsivänä kovia kokenut Kari Salo saa merkillisen työtehtävän nuorelta naisasianajajalta. Tampereen poliisivankilassa viruu rikosylikonstaapeli Karri Pollari. Tämä entinen kollega on Salon mielestä virkahissikiipijä, jota hän ei missään tapauksessa haluaisi auttaa. Pollari väittää, että hänet on järjestetty tarkoin suunniteltuun ansaan. Salo ei tiedä mitä uskoisi.

Tehtävä työntää Salon liikkeelle, ja keskellä Tamperetta hän törmää murhaan. Sisäpiiriyhteyden vuoksi murhan tutkimukset päätyvät turkulaisille rikospoliiseille. Yhteenotto vieraassa kaupungissa häärivien kollegojen kanssa on väistämätön mutta ei vielä johda ratkaisun jäljille. Salo saa jälleen panna kaikkensa peliin paljastaakseen organisaation, jonka myyntiartikkeli on poliisin kannalta vihatuin mahdollinen: amfetamiini.

Kari Salo -sarjan kuudes dekkari Kuoleman kuva liikkuu jälleen tukevasti ja tutusti Tampereella mutta käväisee myös Euroopan sydämessä.
(Gummerus)

Henkilöt, toimijat

Konkreettiset tapahtumapaikat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

330

Kustantaja

Sarjamerkintä