Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Hiisi vieköön hengen

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Hiidenkirnuista kiinnostunut historianopettaja katoaa ja löytyy kuolleena yhden syvän kirnun pohjalta. Hänet on pyytänyt paikalle toimittaja lehdestä, jota ei ole olemassakaan. Kuka esiintyi toimittajana ja miksi opettaja surmattiin? Löytyykö verityölle motiivi uhrin yksityiselämästä vaiko kunnallispolitiikan kiemuroista?
Rovaniemen oman murharouvan Aira Vuoriston kuudennessa jännitysromaanissa henkirikostutkimusta johtaa jälleen rikoskomisario Pietari Päre. Lapin ihmisiä ja oloja todenmakuisesti kuvaava klassinen arvoitusdekkari pitää lukijan lujasti näpeissään loppuratkaisuun saakka.
Rauhallinen Mirva Suontaus tekee katoamisilmoituksen miehestään. Pian Olli Suontaus löytyy Sukulanrakan hiidenkirnun pohjalta. Tapaus luokitellaan ensin onnettomuudeksi, mutta pian Pietari Päre kollegoineen saa uusia tietoja, jotka muuttavat tutkimusten suuntaa. Onko joku vihannut arvostettua rehtoria ja kunnallispoliitikkoa niin paljon, että on ollut valmis murhaan vai onko Suontauksen kuolema sittenkin tapaturma?
(Tuija Lassila/ Sanojen aika)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Alanimeke

jännitysromaani

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

214

Kieli

Sarjamerkintä