Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.
Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Ikitalvi

Tyyppi
romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
kuvaus
Itsenäinen jatko-osa teokselle Hyinen hauta
Nonnasta on tullut mahtava jäänoita, joka hallitsee talven ja pakkasen voimia. Jumalat odottavat hänen nostavan louhien suvun valtaan, mutta Nawyrin valtakunnalle ja sen druideille Nonna on suuri uhka. Nonnan keskittyessä tutkimaan louhien salaisuuksia ja kätkettyjä paikkoja druidi Benesingin johtama joukko kaappaa Nonnan äidin panttivangiksi.

Alkaa kahden valtakunnan välinen ankara taistelu. Nonnan mahtavat voimat tuovat ikitalven Nawyrin valtakuntaan, mutta riittääkö pohjoisen voima rikasta etelää vastaan? Nawyrin kuningas on uhannut tappaa Nonnan äidin, mutta onnistuuko Nonnan ystävineen pelastamaan hänet vihamielisessä maassa? Lisäksi druideilla näyttää olevan aivan omat suunnitelmansa, jotka eivät lupaa Nonnalle hyvää.

Ikitalvi päättää Ilkka Auerin jännittävän fantasiasarjan Lumen ja jään maa. Kansojen ja ihmisten kohtalo sekä jumalten suunnitelma ovat vaakalaudalla, ja kaikki on kiinni Nonnan toimista.
(Matti Järvinen/ Sanojen aika)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
432