Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.
Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Da Vinci -koodi

Tyyppi
romaanit
Tekijä
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.
kuvaus
Mestarillinen maailmanmenestystrilleri on kukkuroillaan kiehtovaa kulttuuri- ja taidehistoriaa mystisistä salaseuroista ja salaperäisistä symboleista.

”Salajuonet ja uhkaava tunnelma yhtyvät mysteeriksi, joka kuuluu kaikkein aikojen suosikkeihini.”
Clive Cussler

”Täydellinen kirja historian ystäville, salaliittoihin hurahtaneille, arvoitusten ratkojille ja kaikille, jotka arvostavat loistavaa, naulitsevaa tarinaa.”
Harlan Coben

Aikamme suosituin trilleri: yli 80 miljoonaa myytyä kirjaa

Mikä on salaisuus, jonka paljastumista mahtava Vatikaani pelkää eniten? Sitä on varjellut vuosisatojen ajan salaseura, jonka jäseniin on kuulunut maailman kuuluisimpia taiteilijoita ja tiedemiehiä. Miksi he kätkivät töihinsä monia vihjeitä, mutta eivät uskaltaneet paljastaa tietämästään enempää? Monet ovat valmiita kuolemaan salaisuuden puolesta – ja myös murhaamaan.

Kaikkien aikojen menestyneimpiin romaaneihin kuuluva Da Vinci -koodi on mestarillinen trilleri, joka on kukkuroillaan kiehtovaa kulttuuri- ja taidehistoriaa mystisistä salaseuroista ja salaperäisistä symboleista.

(WSOY)

- - -

”Salajuonet ja uhkaava tunnelma yhtyvät mysteeriksi, joka kuuluu kaikkein aikojen suosikkeihini.” Clive Cussler ”Täydellinen kirja historian ystäville, salaliittoihin hurahtaneille, arvoitusten ratkojille ja kaikille, jotka arvostavat loistavaa, naulitsevaa tarinaa.” Harlan Coben Aikamme suosituin trilleri: yli 80 miljoonaa myytyä kirjaa Mikä on salaisuus, jonka paljastumista mahtava Vatikaani pelkää eniten? Sitä on varjellut vuosisatojen ajan salaseura, jonka jäseniin on kuulunut maailman kuuluisimpia taiteilijoita ja tiedemiehiä. Miksi he kätkivät töihinsä monia vihjeitä, mutta eivät uskaltaneet paljastaa tietämästään enempää? Monet ovat valmiita kuolemaan salaisuuden puolesta – ja myös murhaamaan. Kaikkien aikojen menestyneimpiin romaaneihin kuuluva Da Vinci -koodi on mestarillinen trilleri, joka on kukkuroillaan kiehtovaa kulttuuri- ja taidehistoriaa mystisistä salaseuroista ja salaperäisistä symboleis-ta. Lue myös Dan Brownin kirjoittamat Robert Langdon -trillerit Enkelit ja demonit ja Kadonnut symboli.

(takakansiteksti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ilmestymisaika
Sivumäärä
501
Kääntäjä
Alanimeke
klassikkojännärin lyhennetty laitos
Ilmestymisaika
Sivumäärä
325
Kustantaja
Kääntäjä
Sarjamerkintä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
395
Kustantaja
Kääntäjä
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
520
Kustantaja
Kääntäjä
Lisätietoja
Ilmestynyt myös Suuren suomalaisen kirjakerhon julkaisemana ja Loisto-pokkarina.
Sarjamerkintä