Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Da Vinci -koodi

Tyyppi

romaanit

Tekijä

Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Mestarillinen maailmanmenestystrilleri on kukkuroillaan kiehtovaa kulttuuri- ja taidehistoriaa mystisistä salaseuroista ja salaperäisistä symboleista.

”Salajuonet ja uhkaava tunnelma yhtyvät mysteeriksi, joka kuuluu kaikkein aikojen suosikkeihini.”
Clive Cussler

”Täydellinen kirja historian ystäville, salaliittoihin hurahtaneille, arvoitusten ratkojille ja kaikille, jotka arvostavat loistavaa, naulitsevaa tarinaa.”
Harlan Coben

Aikamme suosituin trilleri: yli 80 miljoonaa myytyä kirjaa

Mikä on salaisuus, jonka paljastumista mahtava Vatikaani pelkää eniten? Sitä on varjellut vuosisatojen ajan salaseura, jonka jäseniin on kuulunut maailman kuuluisimpia taiteilijoita ja tiedemiehiä. Miksi he kätkivät töihinsä monia vihjeitä, mutta eivät uskaltaneet paljastaa tietämästään enempää? Monet ovat valmiita kuolemaan salaisuuden puolesta – ja myös murhaamaan.

Kaikkien aikojen menestyneimpiin romaaneihin kuuluva Da Vinci -koodi on mestarillinen trilleri, joka on kukkuroillaan kiehtovaa kulttuuri- ja taidehistoriaa mystisistä salaseuroista ja salaperäisistä symboleista.

(WSOY)

- - -

”Salajuonet ja uhkaava tunnelma yhtyvät mysteeriksi, joka kuuluu kaikkein aikojen suosikkeihini.” Clive Cussler ”Täydellinen kirja historian ystäville, salaliittoihin hurahtaneille, arvoitusten ratkojille ja kaikille, jotka arvostavat loistavaa, naulitsevaa tarinaa.” Harlan Coben Aikamme suosituin trilleri: yli 80 miljoonaa myytyä kirjaa Mikä on salaisuus, jonka paljastumista mahtava Vatikaani pelkää eniten? Sitä on varjellut vuosisatojen ajan salaseura, jonka jäseniin on kuulunut maailman kuuluisimpia taiteilijoita ja tiedemiehiä. Miksi he kätkivät töihinsä monia vihjeitä, mutta eivät uskaltaneet paljastaa tietämästään enempää? Monet ovat valmiita kuolemaan salaisuuden puolesta – ja myös murhaamaan. Kaikkien aikojen menestyneimpiin romaaneihin kuuluva Da Vinci -koodi on mestarillinen trilleri, joka on kukkuroillaan kiehtovaa kulttuuri- ja taidehistoriaa mystisistä salaseuroista ja salaperäisistä symboleis-ta. Lue myös Dan Brownin kirjoittamat Robert Langdon -trillerit Enkelit ja demonit ja Kadonnut symboli.

(takakansiteksti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

501

Kieli

Kääntäjä

Alanimeke

klassikkojännärin lyhennetty laitos

Ilmestymisaika

Sivumäärä

325

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Sarjamerkintä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

395

Kieli

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

520

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Lisätietoja

Ilmestynyt myös Suuren suomalaisen kirjakerhon julkaisemana ja Loisto-pokkarina.

Sarjamerkintä