Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.

Kettusen kolmas

Tyyppi
pakinakokoelmat
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
kuvaus
Kettunen pohtii jälleen kotoisia ja arjen asioita: Miten 500 mk:n seteli voi olla niin kallis? Minkälaiseksi muuttuisi elämä, jos alkaisi kävellä varpaisillaan? Miksi kutittaa? Milloin ihminen on parhaassa sirotteluiässä?
Kettunen ei kaihda kansainvälisiä pälkähiäkään: Miten hyvä saksalaisilla on, kun niillä on GmbH. Mitä jos Elisabeth Tayloriin iskisi savolaistava virus?
Tietokoneiden ja sähköisten viestimien maailmassa riittää ihmetystä: Öisessä urbaaniasunnossa loistava ledi. Internet ja maitojauhe. Onko virtuaalimummo jo lähitulevaisuutta?
Eri ammattikunnissa Kettusta mietityttää esimerkiksi valokuvamallien tuska, dramaturgien ilkityöt ja autokorjaamon tuntiveloitus.
Sattumanvaraisten päättelyiden ja jupinoiden lisäksi kirjassa on alun toistakymmentä sosio-opettavaista satua, mm Yö-Elvis ja Kirjastoväki kypsyy.

Arvatenkin hirmu paljon tulee ilahduttamaan lukutaitoisia se, että vähäisellä rahasummalla on jälleen saatavana kirjan muodossa uuspako todellisuudesta. Semminkin kun ovat saattaneet jo moneen kertaan lukea Markus Kajon aikaisemmat teokset.
(takakansiteksti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
256
Kustantaja