Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Mitään salaamatta

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Jarkko Sipilän uusin rikosromaani pureutuu ajankohtaiseen todistajansuojelun ongelmaan.

Alatason kokaiinikauppias on ammuttu asuntonsa eteiseen Helsingin Alppilassa. Tappaja on saatu kiinni, mutta murharyhmä on varma, että taustalta löytyy jotakin muuta. Kenen käskystä nuori mies sai luodin otsaansa? Kuka oli keikkakuskina?

Tappaja ei puhu, mutta naapurissa asuva 12-vuotiaan tytön äiti Mari Lehtonen lukee murhasta lehden pikku-uutisesta, ja kuljettajan kuva on piirtynyt kristallinkirkkaasti hänen muistiinsa.

Helsingin rikospoliisin murharyhmä on tyytyväinen, kun juttuun saadaan nivotuksi kovan luokan ammattirikollinen Jari Korpi. Mari Lehtosen osalta tilanne ei osoittaudu niin hyväksi.
(Gummerus)
Katutason huumediileri ammutaan asuntoonsa Helsingin Alppilassa. Tappaja Iiro Nyberg saadaan kiinni heti valvontakamerakuvien ansiosta, mutta Nyberg on vain käskyläinen. Yksinhuoltaja-äiti Mari Lehtonen on kuitenkin nähnyt odottavan auton ja siinä kuskin, juuri murhan tapahtuma-aikaan diilerin talon ulkopuolella. Kuski tunnistetaan ja Marista tulee heti avaintodistaja. Miten Mari ja hänen tyttärensä Laura selviävät, kun Mari todistaa oikeuden edessä? Pystyykö Kari Takamäki joukkoineen suojelemaan Maria ja Lauraa? Vai saavatko rikolliset kostonsa?
(Laura Norris/ Sanojen aika)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

348

Kieli

Sarjamerkintä

Osana julkaisua

Kieli

Osana julkaisua