Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.

Amerikkaan

Tyyppi
sarjakuva-albumit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
kuvaus
Isaac on nuori, lahjakas maalari ja elää kauniin Alicen kanssa 1700-luvun Pariisissa. He unelmoivat naimisiin menosta, mihin heillä ei kuitenkaan ole rahaa. Sitten Isaac saa rahakkaan työtarjouksen ja päätyy merirosvojen matkaan kohti kaukaista Amerikkaa ikuistamaan eksoottisia maisemia ja elämää merillä. Seikkailut odottavat myös yksin jäävää Alicea.

Väreiltään ja tyyliltään albumin kuvitus on kuin kaukaa menneestä maailmasta, jossa seikkailevat sarjakuvamaiset hahmot. Christophe Blainillä (s. 1970) on takanaan lapsuus ja nuoruus Pariisin lähiössä, taideopintoja sekä varusmiespalvelus laivastossa. Amerikkaan on hänen ensimmäinen suomennettu albuminsa.
Ranskalainen sarjakuva voi tällä hetkellä paremmin kuin koskaan. Uuden aallon huipulla ratsastaa Christophe Blain, jonka Maalari ja merirosvo -sarjan aloittava Amerikkaan palkittiin Angoulêmen sarjakuvafestivaaleilla 2002 vuoden parhaana albumina.
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
52
Kustantaja
Kääntäjä