Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Kun vielä muistan

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Kun vielä muistan on 70 vuotta täyttävän André Brinkin romanttinen rakkaudentunnustus ja nautinnollinen ylistys naiselle. Se on vaikuttava romaani rakkaudesta kaikissa muodoissaan, mutta ennen kaikkea kuolemasta: ”Me emme kirjoita pitääksemme kiinni vaan päästääksemme irti.”
Chris Minnaarin rakkain ystävätär Rachel on juuri kuollut. Suhde Racheliin oli vanhalle kirjailijalle tärkein monista, muista poikkeava ja varmasti miehen viimeinen. Rachel oli se, joka sanoi kaivelemaan jääneet sanat: ”Rakas, rakas, vanha ystävä.” Naisen kuolema saa Chrisin palaamaan muistoihin ja kirjoittamaan elämänsä rakkaista naisista. Käydessään läpi omaa historiaansa hän joutuu palaamaan myös oman maansa, Etelä-Afrikan, menneisyyteen.
Pikkuhiljaa ja taiten André Brink paljastaa Chrisin ja Rachelin suhteen todellisen laadun. Viime hetkellä hän vastaa kysymykseen, jota lukija ei saa mielestään: mitä Rachelille tapahtui?

André Brink on syntynyt Etelä-Afrikassa vuonna 1935. Häneltä on ilmestynyt viisitoista romaania, joista hän on saanut palkintoja niin kotimaassaan kuin Euroopassakin. Brinkin tuotantoa on käännetty kymmenille eri kielille.
(takakansiteksti)

Aiheet ja teemat

Päähenkilöt

Konkreettiset tapahtumapaikat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

348

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

334

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä