Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

58

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Ihmisiä on aivan liikaa ja heidän elinikänsä on noussut huimasti. Miten heidät hoidetaan, miten heidät ruokitaan? Mitä liikakansoittuminen mahtaa tuoda tullessaan? Tilanne Lontoossa alkaa olla katastrofaalinen ja politiikot päättävät, että ihmisiä on karsittava, mutta miten? Eliniän rajaksi päätetään asettaa 58 vuotta. Sen ylittäneet eliminoidaan.

Tieto aiheuttaa hätää ja pakokauhua ja ihmiset koettavat piiloutua kuka minnekin, mutta etsintäpartiot löytävät heidät ja myös heidän piilottelijansa, jotka kokevat saman kohtalon.

Mutta kaikki eivät anna periksi ja siitä alkaa kauhuntäyteinen kilpajuoksu.

Santeri Viljakainen on erittäin lahjakas kertoja ja kirjailija, ja tämä hänen kolmas teoksensa on hiukset pystyyn nostattavaa jännitystä. Kaikki voisi jossain vaiheessa olla myös totta...
(Nordbooks)
Mitä on kuolevaisuus? Inhimillisyyttä? Elämän arvostamista? Jollei ihminen kuole, mikä hänestä sitten tekee kuolevaisen? Erehdys? Me olemme valmiita säätämään lakeja, mutta olemmeko valmiita noudattamaan niitä? Missä kulkee raja? Tämä on tarina pelosta, jonka kuolema ihmisessä herättää, ja halusta taistella lopullisen menetyksen edessä. Olisitko itse valmis siihen?

Aiheet ja teemat

Päähenkilöt

Asiasanayhdistelmät

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Nimi

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

202

Kustantaja

Kieli