Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Punaiset tulppaanit

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Ever menettää auto-onnettomuudessa perheensä ja käy itsekin lähellä kuolemaa. Hän kuitenkin selviytyy, mutta saa yllättäen mysteerisiä yliluonnollisia kykyjä: hän kykenee kuulemaan toisten ajatuksia ja näkemään ihmisten auroja ja kummituksia.

Kyky kuitenkin tekee hänet yksinäiseksi - tai niin hän luulee kunnes kouluun ilmestyy uusi oppilas: komea, mutta salaperäinen Damien, jossa tuntuu olevan jotain hämärää.. Kuka - tai mikä Damien oikeastaan on?

Everin surun, toipumisen ja rakastumisen lisäksi Punaiset tulppaanit käsittelee muita nuorille tärkeitä asioita kuten koulua ja sen hierarkiaa, yksinäisyyttä ja erilaisuutta sekä hyväksytyksi tulemisen tarvetta. Kirjassa on sopivasti jännitystä, huumoria, romantiikkaa ja viisauttakin samassa paketissa!

Punaiset tulppaanit on kuusiosaisen Kuolemattomat-sarjan ensimmäinen osa.

(Henna / Sivupiiri)

- - -

Yliluonnollisen ihana sarja alkaa!

Tapa, jolla hän suuteli minua, oli toisesta maailmasta. Jotain niin täydellistä ja ylivertaista kokee vain kerran elämässään.

Ever on menettänyt kaiken, perheensäkin, mutta saanut mystisen kyvyn: hän kuulee ihmisten ajatukset, näkee heidän auransa ja aistii heidän elämäntarinansa pelkästä kosketuksesta. Kyky sulkee tytön yksinäisyyteen. Tai niin hän luulee, kunnes kouluun ilmestyy Damen, jonka ajatuksia ja auraa Ever ei yllättäen pysty näkemään. Komea, salaperäinen poika vetää Everiä vastustamattomasti puoleensa, pois kalifornialaisesta high school -elämästä ja yhä syvemmälle mukaansa toiseen todellisuuteen: mysteerien ja taikuuden kiehtovaan maailmaan, missä mikään ei näytä olevan mahdotonta. Mutta kuka tai mikä Damen todellisuudessa on? Ja mikä on Damenin esiin taikomien punaisten tulppaanien viesti?

(Otava)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Sarjamerkintä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

322

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Sarjamerkintä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

335

Kieli

Kääntäjä

Sarjamerkintä