Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.

Herra Hakkaraisen seitsemän ihmettä

Tyyppi
kuvakirjat
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
kuvaus
Herra Hakkarainen on voittanut tavaratalo Jumpuran arpajaisissa maailmanympärimatkan. Mukaan lähtee muutakin Tassulan väkeä. Egyptin pyramidit ja muumiot tekevät Hakkaraiseen niin voimakkaan vaikutuksen, että ne tunkeutuvat uniinkin. Hän kietoo hotellin vessassa ympärilleen rullakaupalla vessapaperia ja tallustaa kuutamossa kohti pyramidialuetta. Loppu onkin historiaa. Intian Taj Mahal lumoaa koko matkaseurueen. Hakkarainen saa käärmeenlumoajan pillillään kobrat kiertymään umpisolmuun ja lehmät seuraamaan itseään hotellialueelle. Riossa Hakkarainen ihastelee brasilialaisten jalkapallotaitoja - ja pelastaa rangaistuslaukauksellaan sambakarnevaaleihin valmistautuvan signora Elviran pukeutumispulmat! Lähtemättömän vaikutuksen tassulalaisiin tekevät myös Pääsiäissaarten kivipäät, Venetsia, Kiinan muuri ja Niagaran putoukset. Ja kun Hakkarainen kotiin palattuaan näyttää äidille lomakuvat, hän kokee melkoisen yllätyksen. Hän on näköjään jättänyt sorkanjälkensä useampaan paikkaan maailmassa kuin on arvannutkaan.
Tutustu maailman ihmeisiin herra Hakkaraisen, tutun unissakävelijän kintereillä!

Hakkarainen vaeltaa vessapaperista tehtynä muumiona Egyptissä ja keittää villalankapastaa Venetsiassa.
Miten hän on oikein päätynyt maailmalle? Hän on voittanut Jumpuran tavaratalon arpajaisissa maailmanympärimatkan. Ystäviensä kanssa Hakkarainen lähtee kiertämään maailmaa ja kokee huikeita elämyksiä. Käärmeenlumoojana hän saa kobratkin umpisolmuun!

Lomakuvia katsellessa Hakkarainen kokee vielä uusia yllätyksiä.
(Okariino)
Päähenkilöt
Konkreettiset tapahtumapaikat
Asiasana tai oma avainsana
Alkukieli
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
51
Muu tekijä
Osana julkaisua
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika