Naulankantakeitto ja muuta juustohöylättyä hengenravintoa, eli erään kulinaristin mietteitä ruoasta, ihmisestä, elämästä ja yhteisten asioiden hoidosta
Tyyppi
esseekokoelmat
novellikokoelmat
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
kuvaus
”Juustohöylätyn hengenravinnon maku katoaa kieleltä hetkessä, oikeastaan saman tien. Pureskeltavaa ei ole liikaa, mikä sopii nopeaan ja helppoon tarpeentyydytykseen tottuneille nykyihmisille.”
Uutispuurosta riimihärkään ja rukiisista ranteista suusta päässeisiin sammakoihin – tämä kirjanen sisältää erään kulinaristin mietteitä siitä, miten estää muun muuassa poliittisia broilereita, mätämunia ja maakrapuja olemasta taakaksi maalleen. Kirja nautitaan vanhan suolan kera.
Jyrki Vainonen (s. 1963) on palkittu kirjailija ja kääntäjä, joka on valmistanut juustohöylättyä hengenravintoa sekä kasvattanut kainalossaan pukinsorkkia.
(Atena)
Uutispuurosta riimihärkään ja rukiisista ranteista suusta päässeisiin sammakoihin – tämä kirjanen sisältää erään kulinaristin mietteitä siitä, miten estää muun muuassa poliittisia broilereita, mätämunia ja maakrapuja olemasta taakaksi maalleen. Kirja nautitaan vanhan suolan kera.
Jyrki Vainonen (s. 1963) on palkittu kirjailija ja kääntäjä, joka on valmistanut juustohöylättyä hengenravintoa sekä kasvattanut kainalossaan pukinsorkkia.
(Atena)
Kirjallisuudenlaji
Aiheet ja teemat
Alkukieli
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
141