Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Girl online

Tyyppi

romaanit

Tekijä

Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Penny on tavallinen tyttö, joka kirjoittaa nimimerkin takaa suosittua blogia. Ikävän videon levittyä nettiin, Penny pääsee sopivasti perheensä mukana New Yorkiin, jossa hän kohtaa ihana Noahin. Romanssista blogiin kirjatut kokemukset kuitenkin kääntyvät Pennya vastaan, eikä väärinkäsityksiltä voida välttyä. Romanttinen, mutta ajatuksia herättävä kirja netin voimasta ja arvaamattomuudesta, sekä muiden huomioonottamisesta.

(Katri/Kirjavinkkariyhdistys ry)

- - -

Penny on ihan tavallinen teinityttö, jolla on kaverihuolia, ulkonäköhuolia, poikahuolia ja melko erikoinen paras ystävä . Pennyllä on kuitenkin salaisuus: hän kirjoittaa elämästään blogia nimimerkillä GirlOnline. Blogissaan hän pysrkii kertomaan teinityttöjen elämästä rehellisesti jakaunistelematta ja blogissaan hän uskaltaa kertoa jopa paniikkihäiriökohtauksistaan, joista on kärsinyt auto-onnettomuuden jälkeen. Pennyn vanhemmilla on hääfirma ja hoidettuaan vanhemmilleen kaikkien aikojen hääkeikan hän pääsee vanhempiensa mukana jouluksi New Yorkiin. Matkallaan Penny kohtaa suloisen rokkaripojan Noahin. Pian Penny tajuaa olevansa rakastunut korviaan myöten - ja romanssin jokainen askel kirjautuu myös hänen blogiinsa. Valitettavsati myös Noahilla on salaisuus ja kun Noahin salaisuus paljastuu, paljastuu myös GirlOnlinen henkilöllisyys ja todelliset ystävät erottuvat kateellisista selkäänpuukottajista. Mutta miten selvitään teinikatastrofista, joka saa globaalit mittasuhteet?

(Anu/Kirjavinkkariyhdistys ry)

- - -

Romanttinen komedia Notting Hillin hengessä!

Vloggaajien supertähden Zoe Suggin sankarittarella Pennyllä on salaisuus: hän kirjoittaa blogia nimimerkillä GirlOnline.

Muuten Penny on tavallinen teinityttö, jolla on kaverihuolia, erikoinen paras ystävä ja outo perhe. Blogissaan hän voi purkaa sydäntään ja kertoa jopa paniikkihäiriökohtauksistaan, joista on kärsinyt auto-onnettomuuden jälkeen.
Vanhempiensa työkeikan siivellä Penny matkustaa New Yorkiin, missä hän kohtaa Noahin, suloisen rokkaripojan. Pian Penny tajuaa olevansa rakastunut korviaan myöten - ja jokainen hurmaantumisen askel kirjautuu hänen blogiinsa.
Mutta myös Noahilla on salaisuus. Kun Pennyn ja Noahin salaisuudet paljastuvat, katastrofi saa verkossa globaalit mittasuhteet...

(WSOY)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

383

Kustantaja

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

430

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Lisätietoja

Kannessa myös: Zoellan ensimmäinen romaani.

Sarjamerkintä