Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Neronleimaus

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Camilla aloittaa seiskaluokan ja toivoo todella, ettei saa sellaisia lempinimiä kuten päiväkodissa, kun vilautteli nyppyisiä alushousujaan. Yllätyksekseen Camilla saakin hyvät pisteet kokeesta ja pääsee älykkäiden ryhmään. Ryhmään, jossa on se koulun ihanin poika myös.

(Arja/Kirjavinkkariyhdistys ry)

- - -

Camilla on menossa yläkouluun ja koulun alku jännittää. Vaikka koira syö koulukengät ja isoveljen vanha takki haisee pahalta ja on liian iso, kaikki sujuu kuitenkin yllättävän hyvin. Kaikkien yllätykseksi Camillla saa koulun tasokokeessa lähes neron paperit ja häntä pyydetään koulun tietovisajoukkueeseen. Kaikki on kuitenkin liian hyvin ollakseen totta. Pian selviää, että koepaperit ovat sekoittuneet ja Camilla onkin vain ihan tavallinen tyttö. Jostain syystä tietovisajoukkue ei kuitenkaan halua luopua hänestä.Voiko tuikitavallisesta hömppäviihteestä ja poikabändeistä tykkäävästä teinitytöstä muka olla koulujen välisissä tietovisassa yhtään mitään hyötyä???

(Anu/Kirjavinkkariyhdistys ry)

- - -

Verraton Camilla pistää tuulemaan

Naurunpurskahduksia on luvassa, kun Camilla koheltaa koulumaailmassa. Kuka vain voi olla nero, jopa tietämättään!

Camillan mielestä hänen elämänsä on täysi vitsi. Isä on niin nolo, äiti odottaa vauvaa ja oma veli on luuseri. Ei ihme, että Camilla on kuin näkymätön perheessään – ja myös muualla. Ajatuskin ekasta päivästä uudessa koulussa kauhistuttaa.

Kun koulussa järjestetään iso testi, Camilla nappaa parhaat pisteet. Hän on huippulahjakas nero! Voiko näinkin käydä, kun valitsee vastaukset summamutikassa?

Camilla on uuden humoristisen sarjan sankaritar. Tarinaa nuoren tytön ihanan kamalasta elämästä värittävät muistilaput, sähköpostit ja kaikenlainen nippelitieto.

(Tammi)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

207

Kustantaja

Ilmestymisaika

Sivumäärä

173

Kääntäjä