Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.
Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Kadonnut : Audrey

Tyyppi
romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.
kuvaus
Audrey ei käy enää koulua rankan kiusaamisen jälkeen. Sairaalasta palattuaan hän on edelleen kotona ja kärsii pahasta ahdistuneisuushäiriöstä. Hän ei halua tavata ketään eikä pysty lähtemään kotoa. Kunnes heidän kotiinsa tulee Linus, Audreyn veljen kaveri. Linus on ensimmäinen perheen ulkopuolinen jäsen, jonka kanssa Audrey voi ahdistumatta olla.

(Kirjavinkkariyhdistys ry)

- - -

Audrey on ollut sairaalassa. Nyt hän on kotona. Ei käy koulua. Hän on vain kotona, aurinkolasit päässä, ei halua koskea keneenkään eikä voi edes ajatella, että menisi kodin ulkopuolella. Hänellä on lääkitys. Hän käy terapiassa. Hän ei ole yhteenkään koulukaveriin enää yhteydessä eikä halua tavata myös niitäkään, jotka haluaisivat pyytää anteeksi.

(Arja/Kirjavinkkariyhdistys ry)

- - -

Audrey on linnoittautunut kotiinsa, aurinkolasit päässä - ilman niitä hän ei pysty katsomaan edes oman perheensä jäseniä silmiin. Diagnoosi: ahdistushäiriö, sosiaalisten tilanteiden pelko ja mitä muuta. Koulussa on tapahtunut jotain isoa ja hirveää, jonka seurauksena koulunkäynti on jäissä ja terapiassa eteneminen hidasta. Mutta Audrey ei ole luovuttaja. Vakavasta aiheesta (nuorten mielenterveysongelmat) huolimatta kirjassa on rutkasti huumoria ja mustista vesistä pulpahdellaan välillä pinnallekin. Teemana on myös sisarusten väliset suhteet. Perhe-elämän kuvaus pistää hykertelemään ja ilmassa on myös rakastumista!

(Pia/Kirjavinkkariyhdistys ry)

- - -

Huippusuosittujen Himoshoppaaja-kirjojen tekijän ensimmäinen nuortenkirja

Audrey on kaiket päivät kotona, sillä tyttöporukka on kiusannut häntä niin pahasti että hänellä on ahdistuneisuushäiriö. Hän piilottelee aurinkolasiensa takana eikä pysty kohtaamaan muita kuin perhettään.

Sitten isoveli Frank pakottaa Audreyn tapaamaan kaverinsa Linuksen. Linuksen kanssa hän uskaltaa taas tehdä asioita, jotka eivät ole olleet pitkään aikaan itsestäänselvyyksiä: tutustua, jutella, nauraa.
Parasta chick litiä, hauskasti ja uskottavasti kuvattua perhearkea, mutta myös syvällistä asiaa - ja ihanaa rakastumista!
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ilmestymisaika
Sivumäärä
310
Kustantaja
Kieli
Kääntäjä
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
319
Kääntäjä