Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Maaliviivalla

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Futismaalivahti Kalle pääsee torjumaan ensimmäistä Veikkausliigamatsiaan. Fiilis vaihtuu loistavasta epäuskoiseksi, kun hän saa tietää kyseessä olevan sopupeli, jossa Kallen roolina on olla rankkarin imurina. Tarinan ytimessä on tiukka henkinen tilanne, johon aikuiset vilpillään ja painostuksellaan Kallen laittavat. Aikaa päätöksiin on vain 90 peliminuuttia.

(Pia/Kirjavinkkariyhdistys ry)

- - -

Pysy erossa sopupeleistä!

Kihelmöivän jännitysnäytelmän tavoin peliminuutti minuutilta etenevä jalkapalloromaani kulissien takaisista vehkeilyistä.

Tänään on SE päivä. 18-vuotiaan Kalle Salosen tulikaste joukkueensa ykkösmaalivahtina ensimmäisessä Veikkausliigapelissään. Vantaan Urheilijat on paitsi fanien myös vedonlyöjien ennakkosuosikki Inter Mariehamnia vastaan. VanU:n valmentajalla on kuitenkin keinonsa yrittää kiristää vilpillinen lopputulos. Mutta kuinka moni omista pelitovereista on sotkeutunut käsikirjoitukseen?
Kun peli alkaa, Kallen on punnittava ratkaisuaan uhkausten ja unelmiensa välillä. Menneisyyden varjoja uhmaava taistelija on valmis antautumaan vain kotikatsomon upean Gabrielan edessä.

(WSOY)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

207

Kustantaja