Kirjallisuustapahtumat

Kirjallisuustapahtumat-kalenteri esittelee Suomessa järjestettäviä kirjallisuustapahtumia. Voit selailla tapahtumia kuukausi- tai viikkonäkymässä, ja klikkaamalla tapahtumaa saat lisätietoja. Kalenteri on saatavilla myös upokkeena, jonka voit liittää sivuillesi. Ylläpidosta vastaa Kirjasammon toimitus.
 

Oulun Sarjakuvafestivaali

Oulu
10.11. 16:00
11.11. 11:00
12.11. 12:00
Oulun 12. Sarjakuvafestivaali järjestetään 10.-12.11.2023.

Tänä vuonna pääpaikkana toimii Kulttuuritalo Valve ja Oulun Sarjakuvakeskus (Hallituskatu 7, Oulu).

Tapahtuman pääpäivä on lauantai, jolloin ohjelmistoa on kaikista eniten. Sarjakuvakeidas ajoittuu tänä vuonna lauantaille 11.11. klo 11-18.

Kaikki tapahtumat ovat pääsymaksuttomia.

Oulu on ruutujen kaupunki. Oulun kaupungin keskus on historiallinen ruutukaava-alue, jonka sisälle mahtuu monenlaista koettavaa useilta kulttuurin alueilta. Oulun Sarjakuvakeskuksessa on tarjolla ruutuja jokaiselle päivälle katsottavaksi, luettavaksi, lainattavaksi, ostettavaksi ja piirrettäväksi. Sarjastossa koet ruutujen täyteisiä hetkiä paikanpäällä ihastelemalla tai mukaan lainaamalla.

Oulun Sarjakuvafestivaali täyttää kaupungin ruutujen lumolla vuosittain. Festivaali on arktisen alueen suurin vuosittainen sarjakuvatapahtuma. Oulu on elinvoimainen ja inspiroiva kokoontumispaikka sarjakuvakulttuurin saralla.

(Tapahtuman kotisivuilta)