Kirjallisuustapahtumat

Kirjallisuustapahtumat-kalenteri esittelee Suomessa järjestettäviä kirjallisuustapahtumia. Voit selailla tapahtumia kuukausi- tai viikkonäkymässä, ja klikkaamalla tapahtumaa saat lisätietoja. Kalenteri on saatavilla myös upokkeena, jonka voit liittää sivuillesi. Ylläpidosta vastaa Kirjasammon toimitus.
 

Å-fest

Porvoo, Kulttuurikeskus Grandi
9.2. 12:00
Porvoon sarjakuvafestivaali Å-fest järjestetään 9.2. Kulttuurikeskus Grandissa. Tulevan tapahtuman teemana on Meri/Havet/the Sea.

Porvoon sarjakuvafestivaali Å-fest järjestetään lauantaina 9.2.2019 Kulttuurikeskus Grandissa klo 12 – 17. Tulevan tapahtuman teemana on Meri/Havet/the Sea. Porvoossa meri alkaa Porvoon joen suistosta ja jatkuu kauas ulkosaaristoon. Festivaalin nimikin viittaa jokeen (Å) eli tavallaan palaamme juurillemme viidentenä festivaalivuonna.

Meri on ikiaikainen elementti; meren sylissä voi kellua, siihen voi upota, siinä voi purjehtia, se erottaa – mutta joskus myös yhdistää. Å-fest haluaa lähestyä meriteemaa nykysarjakuvan, tasa-arvon, rohkeuden ja vuoropuhelun näkökulmista. Mukana on vuosittain monipuolinen kattaus sarjakuvataiteilijoita Suomesta ja Pohjoismaista.

Å-fest logo