Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Tuulihevonen

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Mukaansatempaava fantasiasarja jatkuu! Mitä tapahtuu, kun älykkäästä, julmasta ja arvaamattomasta Kiirasta tulee Oman valtakunnan yksinvaltias?

Keisarinna Kiira pitää Oman valtakuntaa rautaisessa otteessaan. Hän on hallinnut maata jo kuusi vuotta, samaan aikaan kun hänen veljensä Adulkar, Oman oikea keisari, on elänyt erämaassa syrjäytettynä ja ihmisten petollisuuteen kyllästyneenä.

Keisarinnan hovissa kiehuu myrkyllinen keitos. Hovineidit juonittelevat, ja virkamiehilläkin on omat salaiset hankkeensa. Kiiralle nähdyssä unessa häntä varoitetaan vaaleatukkaisesta vallananastajasta. Kansaa kiinnostaa kuitenkin enemmän se, että ensimmäinen Suuri hevoskilpailu on tulossa.

Tuulihevonen jatkaa Oman keisarien aikakirjat -fantasiasaagaa. Se kertoo keisarikunnasta, jossa valta sokaisee, kunnia velvoittaa ja ihmissuhteet ovat arvaamattomia. Ihmisten kiihkeiden pyrkimysten yläpuolella hehkuu tulinen aurinko, joka värjää kuumilla väreillään tapahtumien maisemaa. Trilogian ensimmäinen osa on Mosaiikkilintu (2006).
(WSOY)

Henkilöt, toimijat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Alanimeke

Pelon, toivon ja toveruuden tarina

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

418

Kustantaja

Kieli