Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Tanssii Emman kanssa

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Emma harrastaa kolmatta vuotta tanssia. Hän tanssii parinsa kanssa, joka ei ole kovin hyvä tanssimaan. Omat ongelmat on kotona, äiti on aina töissä, tukka pitää laittaa itse eikä vanhemmat ole koskaan katsomassa kisoja. Onneksi on paras ystävä, joka tanssii veljensä kanssa. Kunnes Joonas ilmoittaa, että haluaa lopettaa tanssimisen.

(Arja/Kirjavinkkariyhdistys ry)

- - -

Yhdeksäsluokkalainen Emma Vainio on oikeastaan helpottunut, kun hänen parinsa ilmoittaa lopettavansa kilpatanssin. Emma on saanut tarpeekseen Joonaksen laiskasta harjoittelutahdista ja myöhästelystä.

Kuin tilauksesta kuvioihin ilmestyy komea Matias, joka pyytää Emmaa tanssimaan kanssaan. Emma on innoissaan, sillä Matias on taitava ja motivoitunut harjoittelemaan. Heidän askeleensa tuntuvat sopivan yhteen täydellisesti.

Pari viikkoa ennen tärkeitä kisoja Emma saa musertavia uutisia. Matiaksen vanha tanssipari on palannut, ja Emma on jo toista kertaa samana syksynä ilman paria. Onko hänen unohdettava tanssihaaveensa lopullisesti?

Rankkaa harjoittelua, tiukkaa kilpailua, keskinäistä kannustusta ja kisojen kutkuttavaa jännitystä... Elisabet Ahon uusi nuortenromaani vie lukijan kilpatanssin kulisseihin, säihkeen ja glamourin pinnan alle.

(Mäkelä)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

206

Kieli