Projektin hallinta

Tyyppi

sarjakuva-albumit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Kuudes, ensimmäisen kerran vuonna 2000 ilmestynyt Projektin hallinta on yksi suosituimmista B. Virtanen -kokoelmista. Sen vinha kansikuva kuuluu Ilkka Heilän omiin suosikkeihin.

Vanhan koulun esimies Murikan toilailu ATK-harjoittelussa kertoo karua kieltään siitä, ettei milleniumin iskiessä toimistotöihin enää ollut asiaa ilman tietokoneen peruskäyttötaitoja. Myös loputtomista, trendikkäistä "projekteista" oli tullut yleinen pelon ja naurun aihe. Isojen, tai ainakin isoina itseään pitävien poikien, kuten toimistopäällikkö Nilkénin villityksenä olivat Harley Davidson -moottoripyörät, joita hankittiin kilvan itsetunnon ym. jatkeeksi. Vieraileepa kokoelmassa myös menestysdekkaristi Reijo Mäki.

Ilkka Heilällä on chaplinmainen kyky nähdä ja näyttää muillekin ilottoman oloisessa arjessa piilevä huumori. Postin palveluksessa ollessaan Heilä kärsi selkävaivoista, ja hänen työterveyden-hoitoa kohtaan tuntemansa epäluottamus näkyy myös Virtasen kärvistelyssä. Eikä jutuista päätellen Heilä tainnut suosiolla tarttua juuri muotiin tulleisiin kävelysauvoihinkaan, vaikka niitä miten olisi avuksi tarjottu.

(Kirjaville.com
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

48

Kustantaja

Sarjamerkintä