Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Iskän salaisuus

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Luuletko, että perheesi on nolo ja vanhempiasi saa aina hävetä? Että koskaan ketään kavereita ei voi kutsua kylään vanhempien omituisuuden takia? Olivatpa vanhempasi kuinka noloja tahansa, niin meidän perheellämme on hirveämpi salaisuus.

Iskän salaisuus on loistava tarina, jossa huolettomat vanhemmat elävät kuin lapset ja lapset joutuvat elämään sen takia kuin aikuiset. Se kertoo ilman moralismia ja sormenheristelyä millaista on elää kauhean salaisuuden varjossa ja miten vanhempien salaisuuden kanssa voi elää. Myös silloin kun poliisit kulkevat ovella joka päivä ja kaupungista katoaa ihmisiä yksi toisensa jälkeen.

(markku-setä / Sivupiiri)

- - -

Thórarinn Leifssonin kirja Iskän salaisuus vie outoon maailmaan, jossa asiat eivät ole sitä, miltä aluksi näyttävät. Harri ja Sirpa ovat ihan tavalliset sisarukset, joilla on äiti ja isä, ja jotka asuvat puutarhan ympäröimässä omakotitalossa. Lasten mieltä painaa kuitenkin hirvittävä perhesalaisuus. Siitä ei voi kertoa kenellekään. Ei varsinkaan poliisille, joka toistuvasti vierailee talossa yrittäessään selvittää, miksi kaupungissa katoaa väkeä jälkiä jättämättä.
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Alanimeke

kirja lapsille, joilla on ongelmavanhemmat

Ilmestymisaika

Sivumäärä

120

Kustantaja

Kieli