Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Taneli Kaneli seikkailuleirillä

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Taneli Kaneli ystävineen on päässyt seikkailuleirille. Leirillä voi kiipeillä Jättiläisen pikkuvarpaalle, leikkiä liaanihippaa ja etsiä aarteita metsästä. Taneli on innoissaan, vaikka välillä hän miettiikin, onko seikkailuleiri oikeasti Päin mäntyä -leiri. Uudeksi ystäväkseen Taneli saa Laika-koiran, jolla on repussaan ihka oikea taitettava raketti. Ja sitä pitää tietysti päästä heti kokeilemaan!

(Tuija Lassila/ Sanojen aika)

- - -

Karuselli pyörähtää käyntiin, kun Linda-Liisa ja Julia suuttuvat toisilleen. Viivin luokan kaverikuvio romahtaa kuin korttitalo. Linda-Liisa pyytää Viiviä lenkkiseuraksi, kun Viivin bestis Pinja viettää aikaa Julian kanssa.

Väärinkäsitys seuraa toistaan. Viivi ei ehdi Tuomaksen seuraksi konserttiin, mutta missä välissä sinne ehtiikin Linda? Miksi Antero ulkoiluttaa yksinään naapurin koiraa, ja miksi Viivi törmää häneen juuri silloin, kun Tuomas on palaamassa konsertista?

Viivi saa muutakin päänvaivaa, kun luokanvalvoja keksii, että Viivi ja Tuomas saavat edustaa Ruusuvuoren koulua Älynystyröiden olympialaisissa. Joten ei muuta kuin pänttäämään! Viivi kyllä suostuu mihin tahansa urakkaan, kunhan saa välillä olla Tuomaksen kanssa kaksin.

(takakansiteksti)

Aiheet ja teemat

Henkilöt, toimijat

Tapahtumapaikat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

116

Kustantaja

Kieli