Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Soita minulle, Kukka Kaalinen

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Setä Filunkius soittaa pianoa "niin, että maapallo alkaa melkein pyöriä ylinopeutta". Kukka Kaalisen äiti haluaa Kukan aloittavan soittotunnit. Opettajakseen Kukka saa Frederik C. Hopiinin, vuoren kokoisen ja jyrisevä-äänisen miehen, joka kutsuu pianoaan Pirkoksi. Jo ensimmäisellä tunnilla Pirkko osoittautuu kaikkea muuta kuin tavalliseksi pianoksi.

Kukka huomaa myös pian, ettei opettaja Hopiinikaan ole aivan tavallinen mies. Mutta mikä salaisuus häneen liittyy ja miksi Hopiini saa pelottavia viestejä oven alta? Mikä on se toinen maa, jonne muusikkojen heimokunnan jäsenet välillä vetäytyvät lepäämään? Ja miksi kukaan ei enää palaa sieltä?

Kun opettaja Hopiini Pirkko-pianoineen katoaa, päättävät Kukka ja hänen ystävänsä Ulla ja Mikko ratkaista arvoituksen. Onneksi heillä on turvanaan poliisikaksikko Pollari ja Filunkius juniori, koska seikkailu vie heidät kohti Toista Maata ja vankityrmää.

Soita minulle, Kukka Kaalinen on jännittävä fantasiaa ja arkista elämää sekoittava romaani, jonka parissa aikuinenkin viihtyy.
(Tuija Lassila/ Sanojen aika)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

144

Kustantaja

Kieli

Sarjamerkintä