Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Uuteen maailmaan

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Selviytyjät löytävät avaruusaluksen hiekkaan peittyneet rauniot ja Taten kauan sitten nauhoittaman viestin. Jännittävä avaruusseikkailusarja päättyy.

Maailmanloppu on tullut... ja mennyt.

Alfojen siirtokunnassa kiista rodun geneettisen puhtauden vaalimisesta alkaa muistuttaa jo keskiajan noitavainoja. Pieni joukko nuoria alfoja pakenee heimonsa vanhimpien julmaa päätöstä, sillä elämä rosvoilijoiden leirissä on parempaa kuin kuolema omien bunkkerissa.

Mo’Steelin johtamien selviytyjien elämä rosvoilijoiden matkassa muuttuu aina vain kummallisemmaksi. He vaeltavat Sanchezin näyn kehotuksesta pyhään paikkaan, Alkuun, ja perillä odottaa yllätys. Aivan kuin Äiti, tuo tuhkaan ja hiekkaan hautautunut raunioalus, ei koskaan olisikaan kadonnut avaruuteen Yago ohjaimissaan!

Kauan sitten nauhoitetussa viestissä neuvotaan kuuntelemaan Billyä. Uuden olomuodon saavuttaneen Billyn puolestaan on tulkkinsa avulla vakuutettava selviytyjät siitä, että Maa voi syntyä uudelleen vain rituaalin vaatimin uhrauksin. Mutta unelmoiko taikauskon sokaisema eripurainen joukkio sittenkään samanlaisesta tulevaisuudesta?

(WSOY)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

157

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä