Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Sara@crazymail.com

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Asvalttisoturista tuttu helsinkiläinen punkkarityttö Sara lähetetään pikkupaikkakunnalle kymppiluokalle ja asumaan erakon enon luokse. Jengi löytyy myös uudelta paikkakunnalta. Sara tarkkailee kriittisesti kaikkia, myös itseään.

- - -

“Mä olin onnistunut sotkemaan asiani Hesassa perusteellisesti ja jouduin häipymään maisemista. Mutsi painosti mut lähtemään enon luokse tuppukylään käymään kymppiluokan. Mä kaduin heti. Eno oli muumio ja luokkakaverit pönttöjä. Vain Mona Lisa, paikallisen kiusaajajengin uhri, yritti kaveerata. Pimeä ämmä. Mä olisin tullut hulluksi alle aikayksikön ellei enolla olisi ollut tietsikkaa. Mä valahdin tietokoneen ääreen ja napsuttelin salasanan. Mä laitoin hakuun PUNK ja surfailin pitkään punksivuilla. Aika unohtui, kun mä huomasin ykskaks osoitteen: punkforever.mark@crazymail.com.”

Tuija Lehtisen railakkaan romaanin punkkarityttö Sara vaihtaa rooleja kuin paitoja, muttei tunnu löytävän sopivaa. Vasta netissä surfaillessa hänelle valkenee, ettei hänen ole pakko ujuttautua vain yhteen rooliin.

(Otava)

Kirjallisuudenlaji

Henkilöt, toimijat

Tapahtumapaikat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Kieli

Sarjamerkintä