Aina joku eksyy ; Teillä ei ollut nimiä

Tyyppi

näytelmät, kokoelmat
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

"Tää on vasta aavistus siitä, mitä elämä oikeesti on. Se on arvokasta tietoa, joka alle kakskytkuusvuotiailta pimitetään."

Reko Lundán on nuoren polven tunnetuimpia teatterintekijöitä. Nämä Kom-teatterissa vuosina 1998 ja 2001 kantaesitetyt näytelmät kuvaavat etelähämäläisen perheen tragikoomisia kohtaloita. Suuren menestyksen saaneet esitykset työntyivät syvälle erään sukupolven peruskokemuksiin.

Aina joku eksyy tutkii Rinteen suvun vaiheita. Vähän yli viisikymppinen Hanna Rinne on saanut sairaskohtauksen ja menettänyt muistinsa. Hänen sairaalassa vierailevat lapsensa Aki ja Liisa kiistelevät, kuka on kantanut vastuuta äidin ongelmista, samalla kun Hanna näkee muistojensa läpi oman elämänsä paljaaltaan.

Teillä ei ollut nimiä jatkaa Rinteiden saagaa 1980-luvulta tähän päivään asti. Aki ja Liisa elävät yksinhuoltajaisänsä kasvattamina armeijamiljöössä. Isä Ripa yrittää rakentaa uutta perhettä Jutan kanssa, samalla kun Jutta yrittää itsenäistyä äitinsä otteesta. Näytelmien verevä kieli loihtii draaman esiin arkipäiväisistä asioista.
(takakansiteksti)

Henkilöt, toimijat

Päähenkilöt

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Alanimeke

Näytelmiä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

246

Kustantaja

Kieli

Sarjamerkintä