Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Rajattoman erotiikan kuolema

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Takakansiteksti:

Jäljittelemättömän ironiseen tyyliin kirjoitettu satiiri seksuaalisuuden raja-aitoja kaatavasta miehestä, hänen passiivisesti mukaan antautuvasta naisestaan ja heidän erotiikkansa harhasta - joka on suuri, mutta ajoittain yhteinen ja jopa kaunis.
Satiiri kohdistuu myös tapaan suhtautua miehen ja naisen välisiin ongelmiin ikäänkuin niihin ei liittyisi seksuaalisuutta lainkaan.

Mies on eronnut vaimostaan. Heidän yhteiset eroottiset tutkimusmatkansa ovat johtaneet odottamattomaan umpikujaan. Entinen vaimo kostaa hylkäämisen. Mies yrittää turhaan puolustautua oikeusteitse. Häneltä menee kaikki, terve mielikin. Hän saa kaiken kukkuraksi tietää sairastavansa tappavaa tautia. Kaikki tämä on liikaa. Hän päättää ottaa entisen vaimonsa hengiltä. Hän muistelee alkuaikoina kaunista, rajatonta ja uskomatonta rakkauttaan mm. entiseen vaimoonsa. Huolimatta morbiidista elämänfilosofiasta, muistelmat ovat paikoin mitä kauneinta rakkautta ja erotiikkaa. Avioeroon liittyvät riidat kuvataan värikkääsit. Murhasuunnitelma on aukoton, mutta -.

Seksuaalisuus on merki josta kateuden ja passiivisuuden moraali yrittää vangita edes pisaran. Miehellä on kaksi tietä: naiseen, taikka menestykseen. Siinä päähenkilön pari mietettä.
Tässä ei moralisoida. Tässä sanotaan ettei vapaa rakkaus tule koskaan olemaan mahdollinen.

Johan W Sederholm

Aiheet ja teemat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

137

Kustantaja