Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Käärmekammio

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Hyvä lukija,

jos nappasit tämän kirjan hyllystä toivoen että se kertoisi yksinkertaisen ja iloisen tarinan, niin pelkäänpä että valitsit väärän kirjan. Tarina saattaa kyllä alussa vaikuttaa iloiselta, sillä Baudelairen lasten aika kuluu mielenkiintoisten matelijoiden ja intomielisen sedän seurassa, mutta älä anna sen hämätä. Jos tiedät edes jotakin epäonnisista Baudelairen lapsista, niin tiedät että mukavatkin tapahtumat johtavat vanhalle tutulle murheen tielle.

Itse asiassa pitelemäsi kirjan sivuilla kolme orpolasta joutuvat kohtaamaan auto-onnettomuuden, kamalan hajun, tappavan käärmeen, pitkän puukon, raskaan messinkisen lukulampun ja henkilön, jota he eivät olisi enää koskaan halunneet nähdä.

Minun velvollisuuteni on tallentaa nämä järkyttävät tapahtumat, mutta voit aivan vapaasti laittaa kirjan takaisin hyllyyn ja etsiä jotakin kevyempää luettavaa.

Kunnioittaen,

Lemony Snicket


(WSOY)
Violetin, Klausin ja Sunnyn epäonni jatkuu. Herra Poe ajaa heidät toisen kaukaisen sukulaisen luokse maaseudulle. Tohtori Montgomery Montgomery on tiedemies, käärmetutkija, joka on juuri löytänyt uuden käärmelajin, jonka hän on nimennyt harhaanjohtavasti Hirmumyrkylliseksi Kyyksi. Monty-setä pitää lapsista ja tahtoo heille hyvää. Heidän vanha vihollisensa kreivi Olaf saapuu kuitenkin taloon Montyn apulaiseksi pestautuneena, naamioituneena ja väärällä nimellä Stefano.
(Lastenkirjainstituutti)

Aiheet ja teemat

Henkilöt, toimijat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

200

Kustantaja

Kieli

Ilmestymisaika

Sivumäärä

199

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä