Onko lintu kotona?

Tyyppi

tietokirjat
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Mistä erottaa räkätti- ja laulurastaan, kala- ja harmaalokin? Missä voi tavata laulujoutsenen? Kenen pesään käki munii? Milloin voi kuulla punarinnan laulua? Haluaisitko oppia tuntemaan ja tunnistamaan paremmin tavallisimpia puutarhan lintuja ja niiden laulua?

Onko lintu kotona? on aloittelevan lintuharrastajan, lähiympäristöstään maalla tai kaupungissa kiinnostuneen, mökkiläisen ja koko perheen verraton käsikirja. Se esittelee ytimekkäästi sata pihapiirin lintua, joukossa myös muutama erikoisempi bongattava.

Kustakin linnusta, sen tavoista, levinneisyydestä, elinympäristöstä, ravinnosta ja pesinnästä, kerrotaan oleellisin kansantajuisesti.

Teoksen erikoisuutena on se, että lukuisten lintujen laulu on kuvattu nuotein tai laulukaaviolla. Tämä innostaa kuuntelemaan ympäristön ääniä uudella korvalla ja vaikka matkimaan tutuimpia lintujamme.

Kuvitus on pääosin von Wrightin veljesten ja Magnus Körnerin sekä 1800-luvun saksalaisten lintukuvaajien käsialaa. Havainnollisten ja tarkkojen kuvien avulla lajit on helppo tunnistaa. Lopusta löytyy täydellinen nimihakemisto.

(Teos)

Aiheet ja teemat

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Alanimeke

sata siivekästä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

211

Kustantaja