Jauhiainen, Raita

Synnyinaika

Synnyinpaikka

Opiskelupaikkakunta tai -paikkakunnat

Asuinpaikkakunta tai -paikkakunnat

Koulutus tai tutkinto

Ammatti

Tekijän käyttämä kieli

Kansallisuus

Maakunta-alue

Kirjailijan omat sanat

Pyri rohkeuteen, älä täydellisyyteen.

Elämäkertatietoa

Voitto Self-Publishing Review -lehden Full Moon Awards 2014 -kilpailussa (scifi-kategoria) teoksella Allianssi.125: Hirunda, ensimmäinen kirja (2014)
Kolmas sija Readers' Favorite -sivuston 2015 International Book Award Contest -kilpailussa (Dystopia-kategoria) (2015) teoksella Allianssi.125: Hirunda, ensimmäinen kirja (eng.).
Kunniamaininta 2013 Paris Book Festival -kilpailussa (2013) teoksella Allianssi.125: Terra Unionia, ensimmäinen kirja (eng.)
Kunniamaininta 2013 Hollywood Book Festival -kilpailussa (2013) teoksella Allianssi.125: Terra Unionia, ensimmäinen kirja (eng.)

Tekstinäyte

Ote teoksesta Allianssi.125: Terra Unionia, kolmas kirja (2015)

Kuiskauksia. Ne kaikuivat pimeydessä hiljaa, toistaen samaa lausetta yhä uudestaan ja uudestaan.
”Hänen on aika palata, kun petolinnun varjo lankeaa… Hänen on aika palata, kun petolinnun varjo lankeaa…”
Sanojen hiljainen kaiku oli ensimmäinen olemassa oleva asia, joka tunkeutui mustaan ja mykkään tiedostamattomuuteen. Kuiskaukset eivät merkinneet mitään, ne vain ilmestyivät ja pitivät hallussaan sitä osaa hänestä, joka alkoi taas olla tietoinen itsestään ja ympäristöstään. Viimein Tilia säpsähti kuin hänen koko kehonsa läpi olisi kulkenut voimakas energiapiikki. Hän parahti hiljaa ja vääntäytyi hitaasti kyljelleen, mikä tuntui lähes ylivoimaiselta voimainkoitokselta. Hän oli fyysisesti lopen uupunut. Mitä oli tapahtunut?