Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.
Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Villarica

Tyyppi
romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
kuvaus
Suuret höytyväiset leijailivat ilmassa kuin pelastavat enkelit, niiden sekaan valkoinen lintu katos, jotkut lumihiutaleista värjäytyivät punaisiksi.
Villarican jylhän kraaterin juurella tumma, kuvankaunis Violetta ja hänen isänsä Rafael pitävät vaatimatonta majataloa. Lumipeitteinen tulivuori on viimeksi purkautunut vuosia sitten, mutta kansan muistia polttavat yhä Chilen historian traagiset käänteet.
Mitä näissä vaaran maisemissa tekee Matti Pellavapää, Tampereen kautta Etelä-Amerikkaan päätynyt Kittilän kelpo poika? Itse asiassa paljonkin.
Ennen kuin Villarica purkautuu uudelleen, Pohjolan gringon tielle osuu uusia ystävien lisäksi Chileen juurtuneita kuoleman kauppiaita. Heidän silmissään Matin henkiriepua ei noteerata kovinkaan korkealle.
Matkanjohtajana latinalaisella tripillä toimii rämäpäinen Raymond Cash, elintavoiltaan ruokoton mutta muuten yllättävän luotettava jenkki. Kuin kuumassa tangossa vaalean viikingin pitää hengissä vain rakkaus Violettaan, naiseen jota ei voi unohtaa.

Villarica on Pelle Miljoonan kymmenes romaani.
(takakansiteksti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
154
Kustantaja