Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.

Lasilinna

Tyyppi
romaanit
tietokirjat
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.
kuvaus
Uskomaton elämäntarina vailla katkeruutta

Rex Walls lupasi rakentaa perheelleen Lasilinnan. Unelmien talon, jonne paistaisi aina aurinko. Perhe kuitenkin eli kulkurinelämää ja muutti Yhdysvaltain lounaisosan pikkukaupungista toiseen, tönöstä tönöön. Isä joi perheen rahat ja oli milloin missäkin hankaluuksissa. Äiti oli mukavuudenhaluinen taiteilijaluonne ja antoi lasten kantaa vastuun. Keittiössä satoi silloin kun satoi ulkonakin, ja ainainen nälkä vaivasi. Usein lasten takeista puuttui napit.

Jeannette Walls kertoo sydämeenkäyvästi ja vanhempiaan syyllistämättä perheensä epätavallisen tarinan. Wallsit kärsivät elämäntavastaan, mutta myös nauttivat seikkailuista ja rakastivat toisiaan ehdoitta. He elivät kurittomina ja vapaina, rohkean epäsovinnaisesti muiden mielipiteistä välittämättä.
Lasilinna on kuin paraskin romaani, vaikka on täyttä totta. Muistelmateos, jossa muistot eivät ole hataria ja kaukaisia vaan käsinkosketeltavan läsnä. Tarinaniskijänä Walls on lumoava.

(Bazar)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ilmestymisaika
Sivumäärä
359
Kieli
Kääntäjä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
358
Kustantaja
Kieli
Kääntäjä
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
361
Kustantaja
Kääntäjä